• Jumat, 19 Agustus 2022

Lirik Lagu 'Pingal' yang Dipopulerkan oleh Denny Caknan: Ibarat Esuk Mendung, Awan Aku Kudanan

- Sabtu, 2 Juli 2022 | 12:10 WIB
Ilustrasi albun denny caknan pingal (youtube.com)
Ilustrasi albun denny caknan pingal (youtube.com)

KABAR RAKYAT - Lagu 'Pingal' akhir-akhir ini sangat populer, dan lagu ini sudah ditonton sebanyak 33 juta dengan like 268 ribu.

Lagu ini dinyanyikan dipopulerkan oleh Denny Caknan, pria kelahiran Ngawi 10 Desembar 1993 yang merupakan penyanyi dan pencipta lagu.

Berikut Liri lagu 'Pingal' yang dipopulerkan oleh Denny Caknan.

Baca Juga: Lirik Lagu 'Mendung Tanpo Udan' Denny Caknan ft Ndarboy Genk: Mendung Tanpo Udan Ketemu Lan Kelangan

Lirik (Pingal):

piye sek jelaske karo wongtuwo
wes ngelakoni tekan semene
nek akhire bakal bubar pisahan
kowe kegudo tresno karo wong liyo

ngelali kowe sing tau ngomong dewe
ngelakoni tresno tekan tuwo
ora ngeliyo mung aku ning atimu
nanging saiki atimu ono wong liyo

ibarat esuk mendung, awan aku kudanan
sore mbok larani, bengi tak tangisi

mung iso bayangke kabeh kenangan
kowe tak boncengke, turut dalan kekepan kudanan
saiki nyatane kowe malah milih
dikekep wong liyo

Halaman:

Editor: Yayang Hardita

Tags

Artikel Terkait

Terkini

X