• Jumat, 19 Agustus 2022

Lirik Lagu 'Lemah Teles' Dipopulerkan Yeni Inka ft Denny Caknan: Kowe Mbelok Ngiwo Nengen Tanpo Nguwasne Mburi

- Sabtu, 2 Juli 2022 | 11:32 WIB
Lirik lagu Lemah Teles (DC production/yt)
Lirik lagu Lemah Teles (DC production/yt)

KABAR RAKYAT - Denny Caknan merupakan pria kelahiran Ngawi, 10 Desember 1993 yang merupakan penyanyi dan pencipta lagu pop Jawa dan Koplo.

Lagu 'Lemah Teles' kini dipopulerkan oleh Yeni Inka dan Denny Caknan, yang sudah ditonton sebanyak 25 Juta kali dan mendapat like sebanyak 187 ribu.

Berikut lirik lagu 'Lemah Teles' yang dinyanyikan Yeni Inka ft Denny Caknan.

Baca Juga: Lirik Lagu 'Madiun Ngawi' Dipopulerkan oleh Happy Asmara ft Denny Caknan: Hep Aku Kangen Kangen Karo Sliramu

Lirik :

Jujur ati iki loro
Durung biso nompo kenyataan
Tanduran sing wes tak sirami
Malih dadi awu ireng diobong karo kahanan

Biyen janji bareng-bareng
Ngrasakne susah lan seneng
Saiki kowe medotke angen-angen
Tak kuatne ati yen kudu kelangan
Hooo.

Kowe mbelok ngiwo nengen tanpo nguwasne mburi
Tak tabrak kowe loro iki salahe sopo
Yen kowe wes ra tresno ngomong ojo trus lungo
Awas nemoni apes lemah teles gusti sing bakal mbales

Baca Juga: Lirik Lagu 'Bojo Loro' Versi Asli yang Dipopulerkan oleh Didi Kempot: Sirah Mumet Dik Nduwe Bojo Loro

Halaman:

Editor: Yayang Hardita

Tags

Artikel Terkait

Terkini

X